Snel naar

Praktische info

Voor antwoord op vragen over ons festival verwijzen we je door naar de FAQ.


Tickets

Let op: Colors of Culture is een fictief festival, de bestelknop heeft geen functie.

Tickets voor Colors of Culture kun je online, en aan de kassa kopen. De prijs voor een entreekaartje is €XX, per persoon.

Er zijn groepskortingen (vanaf 15 personen) mogelijk, neem hiervoor contact op met de klantenservice via de contactopties.

Online actie!

Als je je tickets online besteld ben je altijd verzekert dat je het terrein op mag. Ook krijg je €2 korting op de entreeprijs.


Goede doel

De volledige opbrengst van Colors of Culture gaat naar Unicef. Op het terrein staan vrijwilligers van Unicef klaar bij de Unicef Stands om je vragen te beantwoorden en kun je direct een donatie aan Unicef doen.

Op 20 november 1989 hebben de lidstaten van de Verenigde Naties (VN) het Verdrag voor de Rechten van het Kind aangenomen. De VN heeft aan UNICEF gevraagd erop toe te zien dat landen de kinderrechten ook verwezenlijken.

Samen met anderen willen wij ieder kind de kans geven om kind te kunnen zijn. Ieder kind moet gezond kunnen opgroeien, zich kunnen ontwikkelen en het beste uit het leven kunnen halen. Het maakt voor ons niet uit waar ze wonen, waarin ze geloven en wat hun afkomst is. Wij zijn er, onvoorwaardelijk, voor ieder kind.